Referenties

Referenties

Wij werken zelf met de machines die wij verkopen. Zo kunnen wij klanten adviseren vanuit de eigen ervaring. Toch stellen wij het op prijs als u een review wilt schrijven over een product dat u bij ons heeft gekocht. Ook als u kritiek heeft horen wij dat graag. Wij gebruiken de informatie om onze leverancier te wijzen op verbeterpunten. Uiteraard zal niet elk kritiek puntje worden aangepast maar vele stemmen gelden.

Een greep uit de klanten die gebruik maken van onze producten:

 • A.Hak - Helmond
 • Betonindustrie de Veluwe B.V. - Staphorst
 • Coen Hagedoorn bouwgroep - Huizen
 • Den Ouden Materieel B.V. - Schijndel
 • Gebr. Ezendam - Borne
 • Gemeente Landerd - Zeeland
 • Hoveniersbedrijf A. Vos - Heerde
 • Hoveniersbedrijf Madhuizen - Minnertsga
 • Methorst Zuigtechniek - Overberg
 • Tuinteam Limburg - Beesel
 • Verloop Boomkwekerij - Luttelgeest

De referenties die hieronder staan komen van de oude www.ekruiwagen.nl website.

Geachte heer Constantijn Bonebakker, Hartelijkdank voor de snelle service. De mini dumper voldoet aan alle verwachtingen eigenlijk worden mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik wilde de dumper ook gebruiken om mijn karren te duwen. De kleine kar die ik eerst achter mijn zitmaaier hing wilde ik met de dumper gaan duwen. Ook mijn grote kar hoopte ik met behulp van de dumper makkelijk uit de schuur te kunnen trekken. Het resultaat is nu dat de dumper de karren zonder porbleeme kan duwen en trekken. Bij duwen was het sturen nog een punt van zorg ook dit gaat perfect. Bij het duwen van een kar is het wel nodig om de volle aandacht er bij te houden maar ook dit ging boven verwachting goed. Ik heb wat foto’s toegevoegd.

Anton K

Het ding doet het goed, is stil, krachtig en fijn om mee te werken. De gashendel is wel wennen. De verschillende opties vind ik behoorlijk aan de prijs. De batterij volstaat. Het is een fijn apparaat en ben er blij mee.

R. P.

Elektrische kruiwagen Outdoor 100

Enige tijd geleden hebben wij een elektrische kruiwagen gekocht. De reden was gewoon om vele klussen gemakkelijker te kunnen doen. Ik had wat twijfels over de kracht van de motor maar dat valt ons alleszins mee, alleen als de batterij wat leger loopt neemt dat wel af. Achteraf hadden we misschien wel liever een wat grotere bak willen hebben. De bediening van de kruiwagen is simpel. Het linker handvat is niet helemaal prettig bij zware vrachten vanwege de ribbels en het draaisysteem in de gashendel levert bij het verplaatsen van zand wel eens een pijnlijke pols op als je het handvat niet goed vastpakt.

F. van Gorp
Elektrische kruiwagen Outdoor 100

Vorige week mijn kruiwagen toegestuurd gekregen, de groene dragers waren keurig verpakt en de lader zat mat plakband tussen de staanders. Zag er allemaal prima uit. Kruiwagen uitpakken en meteen rijden. Wat direct opvalt is dat de motor niet geruisloos is dat had ik iets stiller verwacht voor een elektromotor. Meteen zijn we hout gaan halen in het bos om de kruiwagen uit te proberen. De bak volgegooid met hout en gestort bij de kloofmachine!Dat gaat perfect in het bos. Kleine hobbeltjes waar je normaal niet meer overheen kom gaat deze kruiwagen prima overheen. De motor maakt wel wat geluid maar levert behoorlijk wat trekkracht, heerlijk! De 100 liter bak is voor mij prima. Het laden is gewoon met twee klemmetjes, dat vond ik wat raar maar is eigenlijk heel simpel en kan (hopelijk) niet kapot. Kortom een tevreden gebruiker. Kan deze i-kruiwagen aan iedereen aanraden.

R. Venterink

Fijne machine om mee te werken, niks op aan te merken. Doet al het werk geruisloos. Gewoon naar het stopcontact rijden om op te laden.

R.T. W.

De afgelopen maanden heb ik veel gebruik gemaakt van deze groene kruiwagen met een 120liter PVC bak. In eerste instantie wilde ik de 180 liter bak hebben maar die is toch wel erg groot. Ik heb de kruiwagen gekocht om de manege te kunnen uitmesten en de mest op de hoop te kunnen rijden. Deze kruiwagen doet dat zonder problemen. Inmiddels wordt de kruiwagen voor van alles gebruikt rond om het huis. Wij kunnen ongeveer een week doen met één accu lading dus dat valt alles mee. Is alles goed aan deze kruiwagen? Nee, wij vinden het linker handvat erg vervelend bij wat zwaardere belading, ook het laden van de kruiwagen is even wennen. Je moet twee klemmen op een accu zetten en dat voelt een beetje eng. De verkoper heeft mij inmiddels laten zien dat we niet bang hoeven zijn want je kan de polen van de accu gewoon aanraken, alleen niet beide tegelijk. Wat ook opvalt is dat de motor best wat lawaai produceert. Voor de rest vinden wij dit een perfecte uitvinding vergelijkbaar met de elektrische fiets, als je hem eenmaal hebt kun je niet meer zonder.

J. Kromhout

De kruiwagen werkt prima, een klein nadeel is dat je achteruit 'door de motor' moet trekken. Verder staat de verbindende stang tussen de steunpoten op een vervelende plek, waardoor je er tijdens het lopen de hele tijd met je voeten er tegenaan komt. Wat ik vooral een verbeter punt vind zijn de kunststof beschermplaatjes aan de onderzijde van de poten, die zijn echt te zwak en zullen er binnen no time vanaf liggen. Een laatste verbeter punt zou zijn om de motor iets geleidelijker te kunnen activeren, je moet nu oppassen met je rug. Anderzijds is het wel een genot om mee te werken, je gebruikt de motor vooral om op gang te komen, eenmaal lopend over recht oppervlakte gebruik je de motor amper. De gewichtsverdeling is ook fijn, als de 120ltr bak vol met zwaar spul zit loop je er nog steeds goed mee. De rijplaten omhoog de aanhanger op gaan, dan zet je de motor weer in, en trekt hij met gemak vaar boven. Per saldo is de kruiwagen voor mij als hovenier een goede investering, die wel nog verbeter punten kent. Maar ik zal hem niet meer willen missen!

Philip A.
Elektrische mini rupsdumper RDE500

Inmiddels werken wij een paar maanden met deze elektrische rupsdumper die we gekocht hebben met de grote 140 liter bak. Wat zijn onze ervaringen? positief is de afwezigheid van herrie en stank, wat voor ons de belangrijkste reden was voor aanschaf. De rupsdumper komt overal doorheen. Wat is minder positief: het leegkiepen van de bak is zwaar, er zit geen hulpveer. De batterij gaat ongeveer een uur of vier mee. De bediening van de rups vergt weinig gewenning, knopje omhoog en gasgeven is vooruit en knopje omlaag en gasgeven is achteruit. In de hoogste versnelling gaat de dumper nog best heel hard, wij gebruiken daarom eigenlijk alleen de tweede versnelling. Kosten hebben we er nog niet aan gehad of het moet een paar euro aan stroom zijn om de accu's te laden. Tot nu toe zijn wij blij met deze aankoop

R.P.

Ik gebruik hem om de wei en het looppad van de paarden mestvrij te houden. Een flinke klus elke dag en zeker in de winter en met nat weer een zwaar werkje met een normale kruiwagen. Nu ik mijn e-dumper heb doe ik het werk bij wijze van spreken fluitend. Het werk is veel lichter geworden. Ik hoef geen zware kruiwagen meer te tillen en te kiepen. Hij doet zijn werk uitstekend, werkt geluidloos en de bediening is simpel.

L.V.