E-Drives

Quinder E-Drives

DaviLot werkt aan een compleet assortiment E-Drives met als kenmerk: lage toeren hoog koppel. Wij hebben verschillende hub motoren, transaxles, bijpassende controllers en gashendels in ons assortiment. Accu's verkopen wij niet zelf maar in samenwerking met Intercel Europe BV.

Zelf ontwikkelen of uitbesteden?

DaviLot werkt nauw samen met verschillende bedrijven waardoor wij de volledige realisatie kunnen doen van uw idee. Wij hebben een inkoop partner in Taiwan en China en werken in Nederland samen met machinebouwbedrijven. Een voorbeeld van een project is de E-PowerBarrow serie elektrische kruiwagens die door ons is ontwikkelt. Bouwt u liever zelf dan zijn onze aandrijfsets zo ontwikkelt dat het gebruik er van slechts een beperkte kennis vraagt van de elektrotechniek. Veel aandrijfsystemen zijn plug-and-play. Waar nodig kunnen wij altijd ondersteunen en adviseren bij de inzet.

Unieke serie motoren en transaxles

Om onze collectie te bundelen hebben wij de naam Quinder E-Drives in het leven geroepen. Het is ons doel om onder deze merknaam een uitgebreide collectie motoren en transaxles te gaan leveren met één belangrijk kenmerk. Lage toeren (loopsnelheid) hoog koppel. Een unieke combinatie.

Wederverkoop Quinder E-Drives

Indien u wederverkoper bent kunt u contact met ons opnemen voor actuele prijzen